marți, 24 ianuarie 2012

Ziua Unirii la noi în şcoala

În data de 24 ianuarie 2012, elevii din ciclul gimnazial coordonaţi de domnişoara prof. de istorie Măriuţa Danciu au prezentat un scurt moment artistic ce evocă semnificaţia istorică a Zilei Unirii. Pornind de la o scurtă prezentare a evenimentelor am putut viziona sceneta cu Moş Ion Roată, alegerea domnitoruluiAlexandru Ioan Cuza precum şi Hora Unirii. Le mulţumim elevilor pentru sârguinţa şi dăruirea lor în desfăşurarea acţiunii şi apreciem în mod deosebit activitatea de coordonare a prof. Măriuţa Danciu.




Echipa...






Moş Ion







Domnul Kogălniceanu





Domnişoara prof. Măriuţa Danciu




4 comentarii:

  1. Foarte frumos felicitari pentru ca mai se aminteste despre cei ce au facu mare unire, bravoo!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ati organizat ma bucur ca aceasta scoala are si momente culturale

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer am ramas surprinsa sa gasesc pe fcb un link care duce la blog-ul scolii mele generale. Multi ani au trecut de cand am terminat clasa a opta :)iar dintre cadrele didactice ce sunt enumerate ca si active recunosc doar pe doamnele profesoare Paraschiva Turca si Aida Hatiegan pe care tin sa le salut si sa le urez multa rabdare si putere de munca in continuare!
    Felicitari domnisoarei Mariuta Danciu pt aceasta acivitate extra curiculara care cred ca a fost deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumim pentru vizita si va mai asteptam...Pe viitor speram la cat mai multe colaborari cu fosti elevi ai scolii noastre.

    RăspundețiȘtergere