miercuri, 27 martie 2013

Festivalul BUNAVESTIRE de la Fundu Moldovei 2013
Cu sprijinul domnului primar Mihai Senic şi al doamnei director Maria Ciuc, Şcoala Gimnazială Stroieşti, reprezentată de corul de copii ANCORA, a participat şi în acest an la Festivalul concurs Bunavestire de la Fundu Moldovei. Ne-am bucurat şi în acest an de participare, de experienţă dar şi de interesul elevilor pentru o astfel de activitate.

Considerăm că performanţa se face cu sacrificii mari. Paşii mici pe care îi face şcoala noastră şi implicit comunitatea noastră nu sunt mai prejos decât laurii podiumului.

Apreciem şi în acest an activitatea de coordonare a domnului prof.înv.primar  Toader Rusu, consilierea muzicală şi dirijarea domnului profesor de religie Astancăi Alin Teodor, dar şi susţinerea doamnelor profesoare Rusu Lilioara Mariana şi Astancăi Ancuţa de la Şcoala Plopeni, însoţind grupul de elevi pe durata transportului. 

Totodată îi mulţumim directorului de cămin cultural, domnul Bodnariuc Bogdan, pentru primirea călduroasă pe care a primit-o  staff-ului şcolii noastre la Fundu Moldovei şi îi arvunim sprijinul şi pentru activităţi viitoare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu