marți, 16 aprilie 2013

Festivalul Concurs Judeţean de Folclor "Comori de suflet românesc" 2013

          Căminul Cultural Stroieşti, sub patronajul Primăriei Comunei Stroieşti şi cu colaborarea Şcolii Gimnaziale Stroieşti a participat, duminică, 14 aprilie 2013, cu un grup de copii reuniţi sub acelaşi nume drag "ANCORA", la Festivalul Concurs Judeţean de Folclor "Comori de suflet românesc" 2013-faza zonală, desfăşurat la Căminul Cultural Soloneţ, comuna Todireşti. Ne-am bucurat de sprijinul financiar al Primăriei Stroieşti, prin domnul primar Senic Mihai, care a pus la dispoziţie mijlocul de transport şi o mică gustare pentru elevi.
           Participarea la Concurs nu a fost zadarnică, deoarece în urma punctajului obţinut, punctaj acordat de juriu de specialitate, Grupul Vocal "Ancora" s-a calificat pentru faza finală desfăşurată la Câmpulung Moldovenesc, în luna iulie. Îi felicităm pe membrii acestui grup, pe coordonatorul grupului prof.înv.primar Toader Rusu, dar şi pe cei care au fost sprijin în desfăşurarea activităţii.
           Totodată, să ţinem şi un moment de reculegere în memoria unei dragi persoane din comunitatea noastră, mătuşa Eugenia Rusu, care ne-a oferit pe când era în viaţă  piesele repertoriului de concurs.Articol în ziarul Crai Nou despre participarea la acest festival

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu