vineri, 8 aprilie 2016

Noi transformări ale școlii...

În ultima perioada școala noastră își îmbunătățește condițiile oferite beneficiarilor săi. Sunt finisate lucrările pentru centrala pe lemne, se lucrează la instalația de încălzire, s-au efectuat lucrări de adâncire a fântânii.
Ca un corolar al acestor acțiuni, începând că această săptămâna au fost date în folosință toaletele, banale într-o societate ce se dorește modernă  dar atât de necesare într-o școală din mediul rural. Încet, încet, ne aliniem standardelor de calitate impuse de către instituțiile externe, iar pentru noi, fiecare pas înspre aceste standarde demonstrează buna colaborare cu instituțiile locale - Consiliul Local și Primăria Comunei Stroiești, care în acest an au acordat sume importante și foarte consistente dezvoltării instituției școlare; totodată, investițiile realizate arată interesul echipei manageriale școlare de a o oferi elevilor și profesorilor un mediu curat, sigur; iar lucrările efectuate garantează aplecarea spre implicarea forței de muncă locale. Aceste demonstrații ce uneori nu sunt văzute,  trebuie amintite.
Mulțumim domnului primar Mihai Senic și echipei de consilieri locali ai comunei Stroiești! Continuăm a crede, că pentru dumneavoastră, Școala înseamnă Ceva!

A consemnat,
Secretar,
ec. Crainiciuc Mirela






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu