marți, 11 iunie 2019

Cursul festiv de absolvire a Gimnaziului

Joi, 6 iunie 2019, Școala Gimnazială Stroiești a îmbrăcat haină de sărbătoare cu ocazia Cursului Festiv de absolvire a Gimnaziului.

Profesori, părinți și absolvenți de clasa a VIII-a și-au dat întâlnire la Sala Mică de Festivități a Căminului Cultural Stroiești, unde, printre emoții și flori, zâmbete și picuri de lacrimi, au girat că timpul petrecut în școala stroieșteană a fost unul util, plăcut și paideutic 100%.

Doamnele diriginte, prof. Sabin Cristina și prof. Ciobanu Cristina au coordonat momente festive deosebite (strigarea catalogului, filmulețe remember, gânduri pentru elevi și profesori etc.). S-au dăruit diplome, ca semn de marcare a momentului.

Domnul primar Mihai Senic a oferit diplomele (devenite tradiție)  ”Tinere speranțe ale comunei Stroiești”  tuturor absolvenților. Doamna director, prof. Ciuc Maria, a urat absolvenților mult succes în fața marii provocări a Evaluării Naționale și a Admiterii la liceu. Elevii și profesorii invitați (atât cei din școală cât și cei pensionați) s-au bucurat de clipe memorabile de frumoasă amintire și mărturisire.

Părinții, coordonați de comitele claselor, au transformat această zi, prin partea logistică a evenimentului, într-un regal culinar, muzical și coloristic.

Felicitări tuturor!  









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu