joi, 3 decembrie 2020

Ecouri ale unei bucurii naționale...

Sărbătoarea cea mai dragă a românilor nu a trecut fără a modela simțămintele patriotice ale elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Stroiești. 

Astfel,  zilele de 30 noiembrie și de 1 decembrie  au fost marcate prin activități on-line interesante și inedite. 

Domnul profesor Ruști Florin Daniel a fost inițiatorul unui concurs de desene la nivelul învățământului gimnazial. Domnia sa a moderat și un set de urări video realizate de elevi.  

Doamnele înv. Foca Brîndușa și Rusu Lilioara Mariana au supervizat organizarea unor parade a costumului popular  însoțite de felicitări sau desene. 

Domnul învățător Rusu Toader a reiterat importanța sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei,  Ocrotitorul României.  Latura tradițională a fost valorificată prin prezentarea pieselor de îmbrăcăminte populară a zonei Bucovina și pictarea unor vase de lut. 

Doamna învățătoare Pșebilschi Cornelia a realizat un maraton al Copăceilor cu Tricolor, iar doamna învățătoare Bondar Adriana a moderat un atelier on-line dedicat zilei naționale. 

Felicităm aceste activități realizate în sistemul de învățare on-line! Mulțumim elevilor,  cadrelor didactice și părinților ce susțin modelul didactic patriotic.

La mulți ani, români!

La mulți ani, România!






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu