marți, 16 martie 2010

Elevi cu care ne mândrim...

          Sâmbătă, 13 martie 2010, la Şcoala nr.8 Suceava, s-a desfăşurat Faza Judeţeană a Olimpiadei de Limba Franceză. La această fază a participat şi eleva şcolii noastre Rotaru Diana Camelia din clasa a VIII-a A. Diana s-a clasat pe locul 3, ocupând poziţia a V-a din întregul clasament, cu nota 7,10. Bucuria cea mai mare a fost a doamnei prof.  limba franceză Maria Ciuc, cea care a condus spre performanţă paşii acestei deosebite eleve.

          Trebuie să amintim că eleva Rotaru Diana Camelia a participat din proprie iniţiativă la Concursul naţional de creaţie literară "Tinere condeie", ediţia 2009, etapa judeţeană. A obţinut  Premiul II, pentru secţiunea Poezie. A ocupat locul 136 în clasamentul general, din 179 de clasaţi.

          http://www.pacosv.ro/fis/2009/Rezultate09/Tinerecondeie09.pdf


          Munca, talentul, interesul şi dăruirea pentru aceste activităţi, precum şi împletirea armonioasă a efortului  elev-cadru didactic, fac posibilă atingerea unor asemenea performanţe.

          Felicitări atât elevei noastre Rotaru Diana Camelia pentru locul obţinut, cât şi doamnei prof. Maria Ciuc, care se bucură de clinchetul muncii împlinite...




2 comentarii:

  1. Felicitari atat Dianei cat si doamnei profesoare Ciuc! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, nu ştiu ce ne-am face fără o această fată de o asemenea valoare. Cinste ei şi, desigur, tradiţionalul "Patria îi va fi recunoscătoare"!!!...

    RăspundețiȘtergere