luni, 15 decembrie 2014

”Copiii aleg responsabilitatea”

Școala Gimnazială Stroiești a organizat în perioada 2-14 decembrie 2014 Tombola Carității ”Copiii aleg responsabilitatea”. Unul din obiectivele proiectului a fost să arătăm că împreună reușim să facem lucruri frumoase.
În data de 15 decembrie 2014, la ora 12.00, s-a desfășurat extragerea celor 3 câștigători. Reiterăm premiile puse în joc: Sacul lui Moș Crăciun,Șoseta lui Moș Crăciun și Coșul lui Moș Crăciun, toate pline cu bunătăți. Totodată, reamintim că fiecare participant a primit un premiu surpriză. 
Nu uităm că scopul tombolei a fost cel de a aduce un zâmbet de Crăciun celor nevoiași. Lista persoanelor cu nevoi deosebite este mare, dar consultând compartimentul de Asistență Socială al Primăriei Stroiești am identificat o persoană care a întrunit cele mai multe condiții pentru a primi cadoul nostru de Crăciun. Doina Mărginean are o pareză încă de la naștere, nu primește ajutor social, din cauza unor întârzieri energia electrică este debranșată, așadar micul nostru cadou a fost foarte bine primit.
La tombolă au participat 57 de concurenți. S-au adunat 171 lei. Două treimi din suma alocată (adică 114 lei) au fost folosite pentru fondul de premiere, iar restul (57 de lei) a fost folosit la achiziționarea unor produse alimentare pentru Doina Mărginean. 
Mulțumim elevilor și părinților pentru implicarea în acest proiect.
Împreună, am făcut un om fericit!!!

Cadoul de Crăciun


Premiile pentru participanții la tombolă


Șoseta lui Moș Crăciun


Sacul lui Moș Crăciun




Extragerea câștigătorilor










Câștigătorii:
Boberschi Cristina VB
Bîrtoi Denis IVA
Boca Elena VIII A




Doina Mărginean


Un zâmbet de om fericit




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu