sâmbătă, 11 iunie 2016

”Înțelepciunea și iubirea mea e jocul” - activitate în cadrul Comisiei Metodice a Învățătorilor

Vineri, 10 iunie 2016, la Școala Gimnazială Stroiești s-au desfășurat activități în cadrul Comisiei metodice a învățătorilor.
Agenda de lucru a fost următoarea:
1. Susținerea lecției demonstrative ”Jocuri didactice”, disciplina Educație civică, propunător înv. Rusu Toader, clasa a III-a
2. Prezentarea referatului ”Legături transdisciplinare între Educație civică și Dezvoltare personală”, responsabil înv. Rusu Toader
3. Discuții

Au fost apreciate calitatea educativă a lecției, mobilizarea elevilor în activitățile propuse, utilitatea jocului didactic ca activitate de învățare, modul de organizare și  modul de lucru cu elevii, precum și modalitatea de captare a atenției.
Activitatea propusă a depășit barierele unei lecții obișnuite, abordarea fiind inedită, deoarece și cadrele didactice invitate au avut posibilitatea de a conlucra și a se integra în echipele formate din elevi.
Conceptul nou, de lecție-proiect educațional, acoperă exigențele noii programe școlare ce are ca scop ”dezvoltarea profilului de formare al elevului”.

Apreciem interesul domnului învățător Rusu Toader de a forma viitori cetățeni activi și responsabili. Felicităm motivația vie a acestuia de reflecta, prin activitățile desfășurate, că școală este un loc în care se zidesc suflete,se construiesc conștiințe, se înalță oameni ce pot schimba lumea.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu