miercuri, 15 iunie 2016

Pompierii, prietenii noștri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” al județului Suceava este alături de instituțiile publice, în special unitățile școlare, prin Campania Națională de Informare ”Nu tremur la cutremur”. Astfel, elevii Școlii Gimnaziale Stroiești și ai Școlii Primare Zaharești au participat la sesiuni practice de pregătire în situații de urgență.

Lucrătorii ISU BUCOVINA, asistați de domnul profesor Matei Cladiu - responsabil PSI,  au prezentat principalele reguli de urmat în caz de incendiu, cutremur și alte pericole, elevii participând activ și responsabil la activitățile propuse.

Dorim ca școala noastră să devină o entitate sigură și prietenoasă. Acest lucru este posibil doar dacă și voi, elevi și părinți, sunteți interesați de respectarea unor norme și principii, atât acasă, cât și la școală și nu numai, care să ne ajute la evitarea dezastrelor.

Mulțumim responsabililor ISU BUCOVINA pentru prezentarea campaniei și transmitem felicitări elevilor pentru conduita exemplară din timpul aplicațiilor!

Curaj și devotament!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu