luni, 16 martie 2020

”ANDRA TUTTO BENE!”

”Andra Tutto Bene!”  este o acțiune inițiată de mămicile din Italia cu scopul de a-i încuraja pe copii în această perioadă de distanțare socială. Ideea se concretizează într-un desen de tip ”banner” cu un curcubeu în care elevii și preșcolarii inserează acest mesaj: ”TOTUL VA FI BINE!”. Astfel, fiecare balcon, fiecare geam a prins culoare și a contribuit în mod cert la renașterea speranței.

Doamna educatoare Gabriela Iurcu, cu vechi și puternice legături în zona Peninsulei Italice, nu a putut sta deoparte și a propus pe grupul online al ”Grupei Albinuțelor” o temă virtuală, materializată într-un inimos mesaj: ”Totul va fi bine! EU POT, ȘTIU CĂ POT!”.

”Astăzi, și noi, copiii de la grupa mijlocie am pictat și desenat alături de frați, surori și părinți.Am realizat aceste lucrări pe care vi le prezentăm cu drag!” a transmis doamna prof.înv.preșcolar Iurcu Gabriela. ”Uneori, și noi, adulții avem nevoie de o încurajare, iar atunci când niște copii minunați reușesc să ne transmită acest lucru, ZÂMBEȘTI, te simți mai bine. Felicitări tuturor părinților și copiilor pentru implicare!”

Au răspuns pozitiv la acest apel de solidaritate și elevii claselor a II-a și a II-a/a IV-a simultan coordonați de doamnele învățătoare Rusu Lilioara Mariana și Foca Brîndușa. Sub îndrumarea părinților, fraților și a surorilor, elevii s-au întrecut în a elabora cele mai sugestive desene. De asemenea, grădinarii din Grupa Mare, coordonată de doamna educatoare Bădeliță Ștefania Rita, au realizat sub supravegherea părinților desene foarte apreciate.

Felicitări tuturor!





























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu