marți, 15 septembrie 2020

Cine este SERGIU LUCAN, antreprenorul care înnobilează fiecare început de an școlar?

Sergiu Lucan, businessman de succes, antreprenor dedicat muncii, lider în firmă și în comunitate

Despre Sergiu Lucan au auzit toți cei interesați de industria transporturilor. Cu o afacere mică la început, prin muncă și perseverență, a reușit să devină un exponent  valoros al transporturilor de mare gabarit. Succesul afacerii se datorează reinvestirii eficiente a profitului și atenției sporite acordate  costurilor. Firma S.C. EUROLUC TRANS S.R.L este în topul celor mai profitabile firme din județul Suceava. În ultimii ani, întregul apanaj al firmei este trecut pe domeniul comunei Stroiești, aceasta însemnând mai multe venituri la bugetul local, mai multe oportunități pentru întreaga comunitate. 


Sergiu Lucan, familist convins, dedicat cauzei umane

S-a născut la 04 decembrie 1986 și este căsătorit cu Narcisa Lucan. Formează o familie cu valori religioase, familie întărită în credință atât de binecuvântările lui Dumnezeu cât și de necazurile acestei vieți. Sprijină activ diverse cauze: lupta împotriva COVID-19, intervenții în susținerea transporturilor, vizite de lucru în țară și străinătate, participare la seminarii, donații pentru copiii orfani și bătrânii singuri. 


Sergiu Lucan, antreprenorul care înnobilează fiecare început de an școlar

Pentru al treilea an consecutiv, S.C. EUROLUC TRANS S.R.L. prin antreprenorul Sergiu Lucan oferă tuturor elevilor rechizite școlare de foarte bună calitate, asigurând un început stabil vieții academice stroieștene. Este o acțiune nobilă, ca răspuns al parteneriatului viabil între toate instituțiile locale și mediul privat. 

Mulțumim pentru aceste daruri! 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu