marți, 15 septembrie 2020

Debut de an școlar sub spectrul pandemiei...

 Fără să vrem, scriem o parte din istorie...

Anul școlar 2020-2021 a debutat în data de 14 septembrie 2020 în condiții de maximă austeritate. 

Pornind de la planul de deschidere a unității școlare cu scenariul verde, proceduri, planificări, reorganizări de spații, circuite și până la prezența fizică în școală a elevilor, întregul parcurs a necesitat ore de muncă și implicare din partea tuturor sub coordonarea echipei manageriale și a consiliului profesoral.

Credem că am oferit un început cu speranță pentru acest an școlar. Credem, în continuare, că școala este un spațiu sigur în orice situație. Credem că împreună, putem stabiliza întregul context pandemic. 

Parteneriatul activ între instituțiile locale a făcut posibilă achiziționarea de materiale necesare deschiderii școlii în condiții pandemice.

Preoții noștri, chiar dacă nu au săvârșit slujba de Tedeum, ne-au bucurat cu cea mai frumoasă jertfă: prezenți în școală, stropind cu aghiazmă și binecuvântând începutul de an.

Lipsiți de bucuria de a-i vedea pe pruncii lor tresărind la primul clinchet de clopoțel, părinții au acceptat și obligația așteptării dincolo de gardul instituției.  

Cele mai frumoase flori au fost ochii copiilor, când veseli, când surprinși de noul stil abordat în contextul pandemiei.

Considerăm că fiecare și-a făcut partea lui. Sperăm într-un scenariu verde care să se întindă până la sfârșitul anului școlar. Suntem aproape de voi! Fiți alături de noi!

Mult succes!

An școlar cu bine!































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu