marți, 23 martie 2021

Anunţ - Înscrierea în CLASA PREGĂTITOARE pentru anul școlar 2021-2022




În perioada 29 martie 2021 – 28 aprilie 2021 va avea loc  prima etapă de înscriere a elevilor în clasa pregătitoare pentru  anul  şcolar 2021-2022. 

PROGRAMUL  DE COMPLETARE A CERERILOR DE ÎNSCRIERE   la  ȘCOALA GIMNAZIALĂ STROIEŞTI (inclusiv pentru STRUCTURA ȘCOALA PRIMARĂ ZAHAREȘTI este de luni până vineri între orele 08:00 – 14:00.

LISTA DOCUMENTELOR NECESARE:

  1. Cerere tip de înscriere (secretariatul şcolii)
  2. Copie certificat de naştere copil
  3. Copie BI / CI a ambilor părinți / tutorelui legal
  4. Rezultat evaluare psihosomatică/ recomandare de înscriere (doar în cazul copiilor ce împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie 2021 – 31 decembrie 2021 inclusiv) 

Vor fi înscrişi  în clasa pregătitoare, an şcolar 2021-2022, toţi copiii care împlinesc 6 ani  până la data de 31 august 2021 inclusiv.

Prin excepţie pot fi înscrişi în clasa pregătitoare şi copiii care împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie 2021 – 31 decembrie 2021 inclusiv, dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.

În anul școlar 2021 – 2022, clasele pregătitoarea vor fi preluate de către prof.înv.primar Hobjilă Maricela (formațiunea de la Școala Gimnazială Stroiești) și prof.înv.primar Rusu Toader (formațiunea de la Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești).

Doamna învățătoare Hobjilă Maricela este absolventă a Facultății de Științe ale Educației cu titlul Licențiat în Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava. A parcurs și programul de masterat Managementul Instituțiilor Educaționale în cadrul aceleiași universități. Are gradul didactic I,  fiind și decana de vârstă a catedrei învățătorilor din școala stroieșteană, activând în slujba paideuticii timp de 37 de ani.

Domnul învățător Rusu Toader are o dublă licențiere: a Facultății de Științe ale Educației cu titlul Licențiat în Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava; a Facultății de Teologie cu titlul Licențiat în Teologie, specializarea Teologie Pastorală  din cadrul Universității Ovidius din Constanța.  A parcurs, de asemenea,  și programul de masterat Managementul Instituțiilor Educaționale în cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava. A dobândit gradul didactic I în anul 2019 și are o vechime în învățământ de 13 ani. Are atribuția de consilier educativ al unității. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu