joi, 31 martie 2022

The Storehouse of Angels...

Elevii Școlii Gimnaziale Stroiești au primit un DA hotărât pentru viitorul educațional digital

Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești a obținut contracte de sponsorizare pentru achiziția de 10 laptopuri de ultimă generație HP 15s-eq2000nq, AMD Ryzen 7 5700U până la 4,3GHz, diagonala 15,6 inch FULL HAD, memorie 16 GB, SSD 512 GB, AMD Radeon Graphics, cu Windows 11 Home preinstalat, culoare argintie, ce vor fi utilizate în noul cabinet de informatică.

Suportul financiar a fost oferit de către S.C. DEZSTORE S.R.L. , în cuantum de 3/4 și S.C. ANGELTRANS S.R.L. , în proporție de 1/4. 

Laptopurile au fost predate domnului profesor de informatică Huțuleac Ovidiu, care se va ocupa de finalizarea instalării sistemului de operare. În perioada imediat următoare, tot din aceste fonduri, se vor achiziționa licențe pentru programul Office

Reamintim părinților că Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești este o organizație nonguvernamentală ce poate primi sponsorizări, donații, contribuții benevole din partea membrilor înscriși sau care doresc să se înscrie. De asemenea, părinții angajați și bunicii cu pensii de peste 2000 de lei pot direcționa până la 3,5 % din impozitul datorat statului către activitățile susținute de Asociație.

De multe ori ne dorim să  avem alături un înger care să ne vegheze în viața de zi cu zi. Este nevoie, însă,  și de îngeri care să înlesnească un act educațional de calitate. 

Depozitul de Îngeri care a conlucrat la împlinirea acestui progres educativ cuprinde nume deosebite: de la patronii și administratorii firmelor sponsor, la membri facilitatori din administrația locală. De la părinți dedicați din asociație, la cadre didactice implicate în evoluția tehnologică a școlii. 

Dar, așa cum se cade și din motive lesne de înțeles, numele lor nu va fi făcut public, pentru că au câștigat câte un rând în Cartea Recunoștinței Eterne. 

Vor fi cunoscuți simplu, ca Depozitul de Îngeri...

Iar Școala Gimnazială Stroiești se bucură că îi poate încredința sieși...








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu