luni, 9 septembrie 2024

Administrația locală stroieșteană - model de acțiune pro-comunitate

 "Nu întreba ce poate face ţara pentru tine, ci întreabă-te ce poţi face tu pentru ţara ta...

(John F. Kennedy)


Motivați de angajamentul mandatului primit de la cetățeni, membrii administrației publice locale, Primăria Comunei Stroiești și Consiliul Local al Comunei Stroiești, reprezentați de domnul primar Senic Mihai, au transformat începutul de an școlar 2024 - 2025 într-un model de acțiune pro-comunitate.

Investițiile în educație sunt o prioritate pentru actualul deliberativ local. Efortul financiar al momentului a inclus achiziționarea a 30 de pachete educaționale pentru elevii din clasele pregătitoare ale școlilor din comună, dar și asigurarea, pentru cei peste 300 de educabili ai unității, a aproximativ 3500 de caiete (dictando, matematică, tip I, tip II, biologie, geografie, muzică, desen, etc.), însumând un necesar confortabil de rechizite pentru începutul anului școlar. 

Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești mulțumește, pe această cale, Primăriei Comunei Stroiești și Consiliului Local al Comunei Stroiești pentru sprijinul consistent oferit tuturor părinților! 

Ne arătăm gratitudinea pentru facilitarea și implementarea tuturor proiectelor ce conduc la o mai bună calitate a învățământului stroieștean!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu