luni, 9 septembrie 2024

Grand Opening 2024 - 2025

 "Școala îți deschide ușa. De intrat, trebuie să intri singur.

(Proverb chinezesc)

În data de 09.09.2024,  la Școala Gimnazială Stroiești a avut loc Festivitatea începutului de an școlar 2024-2025. 

Marea deschidere s-a realizat prin Slujba de Tedeum, cu binecuvântarea părintelui paroh Lazăr Daniel, de către pr. Rusu Toader, cadru didactic al școlii noastre, în prezența domnului primar Senic Mihai și a lucrătorilor din cadrul Secției 9 de Poliție Șcheia, cu participarea doamnei director prof. Ciuc Maria, a profesorilor, a părinților și școlarilor stroieșteni.

Primul clopoțel al anului școlar 2024-2025 a răsunat în mâna doamnei prof.înv.primar Pșebilschi Cornelia, conducătoarea formațiunii de elevi din clasa pregătitoare. 

La Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești slujba de Tedeum a fost săvârșită de P.C. părinte paroh Grădinaru Lucian, în prezența invitaților și a cadrelor didactice de la unitatea structură. Clasa pregătitoare a fost preluată de către prof.înv.primar Foca Brîndușa

Dorim ca anul școlar 2024 - 2025 să aducă elevilor, părinților și profesorilor posibilitatea de a-și maximiza orizontul învățării, în mod activ și responsabil!

Acest an școlar să producă și o deschidere suficientă spre colaborare, prietenie și respect!

Parcursul anului școlar să ne găsească în același entuziasm didactic, cu aceeași dorință de cunoaștere și cu interes fățiș pentru transformarea tuturor în oameni MARI.

Mult succes tuturor!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu