vineri, 17 octombrie 2014

Recunoștință...

După aproximativ patru ani, Școala Gimnazială Stroiești se poate mândri cu o față nouă… Încă din anul 2008, Școala Gimnazială Stroiești a intrat într-un amplu proces de renovare. Fondurile pentru renovare ar fi trebuit să vină pe filieră guvernamentală în totalitate, însă finanțarea s-a oprit la jumătate.
Apreciem, în acest sens, eforturile deosebite ale domnului primar al comunei Stroiești, Mihai Senic, dar și sprijinul Consiliului Local Stroiești, pentru ca Școala Gimnazială Stroiești, să devină un loc frumos, prietenos, în care elevii și cadrele didactice să-și desfășoare activitatea cu plăcere. Astfel, începând cu anul 2012, din fondurile proprii ale Comunei Stroiești, au fost direcționate sume importante de bani pentru: realizarea rețelei de apă  și canalizare, precum și racordarea la aceste utilități, prin darea în folosință a grupurilor sanitare din Corpul Vechi; văruirea interioară a tuturor sălilor de clasă; văruirea Școlii Primare Zaharești, realizarea fațadei exterioare a Corpului Nou.
Sperăm, ca în viitorul apropiat și cu susținerea permanentă a domnului primar Mihai Senic și a echipei de consilieri locali, școala, și implicit comunitatea noastră să devină embleme ale județului Suceava.

Recunoștință, celor ce vor binele comunității noastre!!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu