marți, 28 noiembrie 2017

Activități dedicate Zilei Bucovinei și Zilei Naționale la Școala Gimnazială Stroiești

Marele moment al Sărbătorii Naționale a fost deschis de către doamna prof.înv.primar Bondar Adriana și doamna prof.înv.primar Pitic Rozuca ce au coordonat o expoziție de lucrări dedicate Marii Uniri. De asemenea elevii clasei a IV-a B au participat la cursuri îmbrăcați în cămăși tradiționale în cadrul activității ”Săptămâna Iei”.
Începând cu data de 28 noiembrie 2017, de Ziua Bucovinei, atât preșcolarii de la GPN Stroiești, coordonați de doamnele Gabriela Iurcu și Bădelița Ștefania, dar și cei de la GPN Zaharești, coordonați de educ. Gabriela Muscă, au particpat la activități comune împreună cu elevii din ciclul primar.
La Școala Primară Zaharești, cele două evenimente au fost marcate prin momente muzicale, arborarea drapelului național, dar și prin activități educativ-distractive coordonate de prof.înv.primar Foca Brândușa, prof. Carmen Ignat și prof.înv.primar Rusu Toader.

În data de 29 noiembrie 2017, doamnele învăţătoare Pşebilschi Cornelia, Hobjilă Maricela şi Rusu Lilioara au coordonat momente artistice sub genericul ”1 Decembrie - La mulți ani, România!”.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu