miercuri, 1 noiembrie 2017

Lansare de carte ”Programare în JAVASCRIPT” - prof. Huțuleac Ovidiu

Miercuri, 1 noiembrie 2017, în Cabinetul de informatică al Școlii Gimnaziale Stroiești  a avut loc lansarea cărții ”Programare în JAVASCRIPT” a domnului profesor Huțuleac Ovidiu.

Autorul mărturisește: ”Majoritatea celor care doresc să învețe un limbaj de programare, după o scurtă documentare pe internet, își pun două întrebări: Ce limbaj să învăț? și Voi reuși să învăț acest limbaj sau voi pierde timpul inutil? Prin această carte se dorește oferirea unei rezolvări acestor dileme. Limbajul propus este JavaScript, un limbaj simplu, puțin pretențios, un limbaj pe care vi-l puteți însuși foarte rapid și care vă poate asigura o tranziție lină către alte limbaje de programare ceva mai avansate.”

Subiectul tratat este  unic pe piața românească de programare, ca de altfel cărțile și autorii români interesați de programare. Cartea este orientată spre aplicații conținând 41 de lucrări în care sunt tratate punctual și gradual secvențe și comenzi utilizate în programare. Faptul că domnul profesor Huțuleac Ovidiu este la noi în școală oferă o oportunitate deosebită: cea de a lucra și de a discuta munca proprie cu cea a specialistului. Elevii nu trebuie să treacă indiferenți de această ocazie.

Recomandăm această publicație cu deosebită căldură spre lectură și spre lucru tuturor persoanelor interesate.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu