joi, 16 noiembrie 2017

TOAMNA ÎN SUNETE, CUVINTE ȘI CULORI



     Proiectul ,,Toamna în sunete, cuvinte și culori”, desfășurat de Școala Gimnazială Stroiești, în parteneriat cu Primăria Comunei Stroiești s-a bucurat de un real succes.
     În cursul săptămânii trecute s-a organizat în unitatea școlară o expoziție cu lucrările copiilor, care au transmis povestea toamnei ce nu poate fi spusă prin cuvinte.
     Proiectul s-a finalizat duminică, în data de 12 noiembrie 2017 cu un frumos spectacol ,,A venit pe dealuri toamna!, care a avut loc în sala Căminului Cultural din Stroiești.
     Mulțumim din suflet domnului primar Mihai Senic, pentru sprijinul acordat în buna derulare a acestui proiect și doamnei director, profesor Maria Ciuc care ne-a fost alături.
     Coordonatorii proiectului: profesor Bondar Adriana, profesor Pitic Rozuca, profesor Pșebilschi Cornelia, profesor Iurcu Gabriela apreciază implicarea domnului profesor Ruști Daniel și a doamnei profesor Ignat Carmen.
     Efortul depus de cadrele didactice invitate: profesor Pasăre Daniela-Școala Gimnazială Nr. 8 profesor Popovici Loredana- Școala Gimnazială Nr. 3, profesor Huianu Adriana, profesor Holotă Maria și profesor Grosu Larisa- Școala Jean Bart din Suceava a dat culoare evenimentului.
     Apreciem în mod deosebit susținerea părinților.
     Felicitări micilor pictori, recitatori, soliști și dansatori care au avut o prezență deosebită în cadrul proiectului.
     Mulțumim Ansamblului Studențesc ,,Arcanul”, care a încununat cu hore și cântece acest minunat spectacol.

                                                                                       Coordonatorii proiectului 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu