vineri, 28 decembrie 2018

Doar o dată-i Crăciunul...

În perioada 19-21 decembrie 2018 la Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești s-a desfășurat proiectul educațional ”Doar o dată-i Crăciunul” coordonat de prof.înv.primar Foca Brîndușa și Rusu Toader și prof.înv.preșcolar Muscă Gabriela. Proiectul a fost susținut și de către colegii noștri: prof. Ruști Florin Daniel, prof. Matei Claudiu și prof. Carmen Ignat.

Activitățile desfășurate au fost următoarele:
19.12.2018 - Serbarea școlară ”Doar o dată-i Crăciunul”  - Biserica ”Sf. Dumitru”Zaharești”
20.12.2018 - Pomana porcului - Stâna Zaharești
21.12.2018 - Slujbă de mulțumire pentru tineri și copiii -  Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” Stroiești

Pentru cadrele didactice a fost o onoare faptul că locul serbări a fost unul sacru, cu valențe istorice locale și regionale imense, biserica ”Sfântul Dumitru”, monument istoric național deschizându-și porțile pentru o acțiune educativă.

Mulțumirile i se cuvin părintelui paroh Lucian Grădinaru și personalului administrativ, domnul paraclisier Ivan Dumitru care au colaborat exemplar cu unitatea școlară în realizarea acestui program.

Un sprijin real a fost obținut din partea părinților, iar mulțumirile cele mai alese lor li se cuvin.

Împărtășind bucuria copiilor, preîntâmpinând sărbătoarea Crăciunului într-un moment unic: an centenar, serbare școlară religioasă, organizatorii au ținut trează speranța că timpul petrecut a fost unul al bunei dispoziții, al revitalizării credinței și al sentimentului ” de a fi oameni”...













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu