joi, 27 decembrie 2018

”Suflet pentru suflet” (II)

În ziua de 18 decembrie 2018 elevii claselor simultane I-III de la Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești însoțiți de doamna prof.înv.primar Brîndușa Foca, alături de elevii Școlii Gimnaziale Stroiești însoțiți de doamnele profesoare Adriana Bondar, Rozuca OstaficiucGabriela Iurcu de la clasele pregătitoare, a III-a și grupa mică și de domnul profesor Claudiu Matei, dirigintele clasei a V-a B, s-au deplasat de Centrul Social de Zi ”Sfânta Vineri” Suceava în cadrul proiectului educațional de voluntariat ”Suflet pentru suflet” și a Campaniei ”Dăruind vei dobândi”, unde au susținut un program de colinde și urături. La final, voluntarii au oferit beneficiarilor pachete cu dulciuri, haine, jucării și o sumă de bani.

Întreaga activitate s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare”, au precizat reprezentanții centrului.

Elevii noștri au învățat astfel cât de mult înseamnă sprijinul și solidaritatea în societate. Oferind altora, au simțit bucuria unei fapte bune în pragul Sfintelor Sărbători. Au descoperit valoarea unui gest mărunt, dar frumos și venit din inimă”, a adăugat coordonatoarea activității, doamna prof. Ostaficiuc Rozuca.

Mulțumim tuturor celor implicați”, este mesajul cadrelor didactice participante.
Felicitări copiilor pentru implicare și dăruire, mulțumiri părinților cu ajutorul cărora s-a făcut posibilă această acțiune caritabilă. Mulțumim doamnei director Maria Ciuc pentru întreaga susținere!
Suntem mândri de voi, dragii noștri părinți și elevi!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu