joi, 3 octombrie 2019

Activitate de parteneriat - ”O lume a prieteniei”

Grădinița cu Program Normal Stroiești și Grădinița cu Program Normal nr.5 Suceava desfășoară în acest an școlar Parteneriatul ”O lume a prieteniei”. Exponentele acestui parteneriat, doamna profesor pentru învățământ preșcolar Achihahei Sanda și doamna profesor pentru învățământ preșcolar Iurcu Gabriela au desfășurat primele activități de parteneriat la Școala Gimnazială Stroiești, în cadrul structurii GNP Stroiești.

Grădinița noastră a devenit un stup plin de zâmbet și culoare, râset și prietenie, datorită preșcolarilor prezenți și invitați. Doamnele educatoare responsabile de proiect au transformat activitatea într-un regal didactic în care copiii s-au cunoscut cu ajutorul ”Copacului prieteniei”, au cântat, au recitat poezii, s-au jucat, au participat la picnic, toate acestea sub auspiciile empatiei.

Parteneriatele școlare au un rol clar definit în îmbunătățirea capacității de socializare a copiilor. Practicile inovatoare au ca scop valorizarea educabililor, contribuind în aceeași măsură la dezvoltarea, transferul și implementarea inovării didactice, fiind cele mai în măsură să asigure emisariatul unităților de învățământ.

Felicităm inițiativa colegelor noastre: doamna profesor pentru învățământ preșcolar Achihahei Sanda și doamna profesor pentru învățământ preșcolar Iurcu Gabriela!
Așteptăm cu interes următoarele activități ale proiectului!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu