joi, 3 octombrie 2019

”Fii sigur, nu singur!”

La Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești s-au desfășurat activități în cadrul Campaniei Naționale ”10 pentru siguranță” și a Campaniei ”Respect” a ISJ Suceava, componenta S-Siguranță.
Activitatea a fost coordonată de prof.înv.primar Rusu Toader, secondat de doamnele prof.înv.primar Foca Brîndușa și profesor înv.preșcolar Muscă Gabriela. Multitudinea de materiale utilizate a fost realizată de doamna prof.înv.primar Rusu Lilioara Mariana.

Activitatea ”Fii sigur, nu singur” a avut ca scop creșterea  gradului de siguranță a elevilor și preșcolarilor prin activități de prevenire în vederea diminuării riscurilor la care aceștia pot fi expuși.

Momentele principale ale activității s-au concentrat în jurul panoului cu cele zece instituții ce contribuie în mod necondiționat la siguranța cetățenilor, implicit a educabililor. Au fost prezentate atribuțiile principale ale acestor instituții și s-au simulat situații practice în care acestea pot acționa. Concursul ”Fii sigur, nu singur” a asigurat fiecărei clase și grupe câteva publicații din ”Biblioteca siguranței”.

Felicităm efortul colegilor de a informa  direct elevii și preșcolarii. Sperăm ca mesajul acestora să fie distribuit  părinților și întregii comunități.































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu