marți, 6 septembrie 2022

”Un copil, un profesor, un stilou, o carte pot schimba lumea...” - Malala

Articol preluat integral de pe suceavalive.ro

De cinci ani, școala începe nu doar pentru elevii din comuna Stroiești, ci și pentru omul de afaceri Sergiu Lucan, care vine la unitatea școlară stroieșteană cu toate rechizitele necesare fiecărui elev. 

Anul acesta, Sergiu Lucan le-a adus elevilor 4.158 de caiete și blocuri de desen, acestea fiind suficiente pentru întreg anul școlar.Gestul omului de afaceri este primit cu entuziasm și mulțumire atât de elevi, cât și de părinții acestora care au o grijă în minus la început de an școlar.

Și administrația publică locală, prin edilul Mihai Senic și consilierii locali, s-a alăturat acestei frumoase inițiative a tânărului antreprenor, iar anul acesta a oferit 30 de ghiozdane complet echipate pentru elevii de la clasa pregătitoare.

”Apreciem mult gestul pe care, de atâția ani, Sergiu Lucan alege să îl facă pentru copiii din comunitate. Ne-a inspirat și pe noi, iar, începând cu anul acesta, vom oferi în fiecare an ghiozdane pentru elevii din clasa zero. Îi mulțumesc lui Sergiu pentru lecția frumoasă pe care an de an ne-o predă tuturor și știu sigur că există Cineva care nu rămâne dator niciodată”, a declarat primarul comunei Stroiești, Mihai Senic.

Putem spune astfel, într-o perioadă în care învățământul gratuit e tot mai scump cu fiecare început de an școlar, că în comuna suceveană Stroiești rămâne cu adevărat gratuit prin implicarea celor care au ales să împartă din agoniseala lor și a administrației publice locale.

Sergiu Lucan, proprietarul Euroluc, le-a urat elevilor un an încununat de rezultate bune, asigurându-i că le va fi alături ori de câte ori au nevoie de sprijinul său.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu