duminică, 2 octombrie 2022

Săptămâna Europeană a Sportului 2022

În perioada 23-30 septembrie 2022, la nivel național, s-a desfășurat acțiunea sportivă #BEACTIVE în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.


La Școala Gimnazială Stroiești, corolarul evenimentelor l-a constituit ziua de vineri-30 septembrie 2022, când, cu începere de la ora 10.00, s-au desfășurat multiple probe sportive: alergări de viteză/rezistență; aruncarea mingii de oină, mini-campionat de handbal, trasul frânghiei și o drumeție cu bicicletele la Costîna.


Elementul unificator al acestui proiect a fost domnul profesor Ruști Florin Daniel, coordonator principal, asistat de domnii profesori Sofian Alexandru și Matei Claudiu, alături de doamnele Burac Marinela și Rusu Lilioara Mariana. 


Și-au dat concursul în buna desfășurare a activității toate cadrele didactice din învățământul gimnazial, sub patronajul doamnei director profesor Ciuc Maria.


Primăria Comunei Stroiești, prin domnul primar Senic Mihai, a sponsorizat acțiunea cu medalii și diplome oferite participanţilor cu rezultate remarcabile.


Felicitări tuturor!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu