marți, 16 mai 2023

Performanțele echipei de Handbal de la Școala Gimnazială Stroiești

”Sportul e rugăciunea trupului.”

(Salvador Dali)

Actualizare 06.05.2023

Sâmbătă, 06 mai 2023, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă” Suceava s-a desfășurat Concursul sportiv regional CAERI 2023 (poz.1005) ”Colinele Iașilor - imboldul care reunește meleagurile patriei noastre” pentru Grupa Zonală 8 - Suceava (secțiunea handbal fete).

S-au confruntat echipele Școlilor ”Ion Creangă” Suceava, Stroiești, Zamostea și Horodniceni. Echipa de Handbal a Școlii Gimnaziale Stroiești, condusă de prof. Ruști Florin Daniel, a primit pentru meritele sportive deosebite  o valoroasă MENȚIUNE.

Activitatea a fost supervizată de prof. Ciprian-Constantin Radu (coordonator principal) și prof. Daniel Ceobanu (coordonator județean).

Felicitări!







Actualizare 16.02.2023

Joi, 16 februarie 2023, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale "Ion Creangă" Suceava  s-a desfășurat Etapa Județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Echipa de Handbal a Școlii Gimnaziale Stroiești, condusă de prof. Ruști Florin Daniel, a înfruntat echipa școlii gazdă, condusă de prof. Daniel Ceobanu. Barajul a fost foarte strâns, din nefericire, fetele stroieștene pierzând calificarea.


Actualizare 03.02.2023

Echipa de Handbal a Școlii Gimnaziale Stroiești, coordonată de profesor Ruști Florin Daniel a jucat astăzi -  03 februarie 2023, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar nivel Catedră Gimnaziu Fete, la Sala de Sport Ipotești, meciuri cu echipele Școlii Gimnaziale Ipotești (coordonator prof. Bogdan Sârghi) și  Școlii Gimnaziale "Acad. H. Mihăescu" Udești (coordonator prof. Codrin Proorociuc). Derby-ul s-a finalizat cu locul I pentru fetele școlii stroieștene. 


Actualizare 17.11.2022

Echipa de handbal a Școlii Gimnaziale Stroiești, însoțită de domnul profesor Ruști Florin Daniel, s-a deplasat astăzi, 17 noiembrie 2022, la Școala Gimnazială Todirești, unde s-a jucat un meci amical cu echipa coordonată de domnul profesor Geosu Ionuț. Felicitări!


Începând cu acest an școlar, cu purtarea de grijă a domnului profesor Ruști Florin Daniel, s-a reactivat echipa de handbal feminin a Școlii Gimnaziale Stroiești. După perioada antrenamentelor inițiale, a venit și primul moment de confruntare sportivă.

Astfel, joi - 10 noiembrie 2022, membrele echipei de handbal s-au deplasat la Școala Gimnazială ”Simion Florea Marian” Ilișești pentru un meci amical cu echipa de handbal condusă de doamna profesor Scripcă Luminița, de unde s-au întors cu o frumoasă victorie. 

Felicităm inițiativa domnului profesor Ruști Florin Daniel de a reactiva sportul de performanță în școală stroieșteană și intenția de colaborare cu alte unități școlare!

Felicităm fetele din echipa de handbal pentru efortul de pregătire constantă și seriozitatea arătată, privind cu optimism spre alte victorii!

Mulțumim părinților care sprijină constant desfășurarea acestui tip de acțiuni sportive!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu