sâmbătă, 13 mai 2023

"Grădină de relaxare, liniște și învățare" la GPN Zaharești

"Păşeşte înainte în lumina lucrurilor, lasă natura să-ţi fie profesor." 

(William Wordsworth)


Joi, 11 mai 2023, la Grădiniţa cu Program Normal Zaharești, structură a Școlii Gimnaziale Stroiești, s-au desfășurat activitățile Cercului Pedagogic al Educatoarelor din zona 3 Suceava.

Tema cercului a fost "Ne jucăm și învățăm, când afară ne aflăm" - activități outdoor / în "grădina de relaxare, liniște și învățare". Elementele centrale ale activității au fost activitatea demonstrativă cu tema "Micii ecologiști în acțiune" desfășurată la Grupa Combinată "Buburuzele" de către doamna prof.înv.preșcolar Muscă Gabriela și prezentarea referatului "Ce, cât și cum oferim copilului astfel încât învățarea să se producă și dincolo de spațiul clasei?", suport teoretic și experiențe relevante, de către doamna prof.înv.preșcolar George Loredana.

Programul zilei a fost completat de un atelier de lucru, de o dezbatere privind activitățile desfășurate, de concluzii și recomandări, precum și de noutăți în domeniul educației preșcolare. De asemenea, oaspeții au vizitat în prima parte a zilei Grădiniţa cu Program Normal Zaharești și Școala Primară "Ilie Grămadă" Zaharești. Moderatorul activităților a fost responsabil de cerc prof.înv.preșcolar Antoaneta Botez.

Întreaga zi a fost presărată de reușite. Implicarea deosebită a cadrelor didactice din Comisia Metodică a Educatoarelor din școala noastră, aportul intens al părinților dedicați idealului educațional, susținerea colegilor din întreaga școală, munca de proiectare și susținere a lecției demonstrative, activitatea de cercetare pentru întocmirea referatului au constituit puncte de reper pentru un cerc pedagogic valoros.

Felicitări tuturor!


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu