joi, 30 martie 2023

TRUTZI - Meșteșugarii în fier lucrează binele comunitar

"Ne dorim ca generația tânără să aibă parte de un viitor cât mai trainic. Astfel, contribuim în mod activ la crearea și dezvoltarea de noi oportunități educaționale pentru cei care au o pasiune față de meșteșug și meserie." (Echipa TRUTZI)


Pornind de la această viziune a unei echipe dinamice și interesate de proiecte educative cu impact asupra comunității locale, Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești, sprijinită de persoane care doresc să își păstreze anonimatul, a solicitat S.C. TRUTZI S.R.L. o sponsorizare pentru realizarea unor investiții în Școala Gimnazială Stroiești.

Răspunsul a fost prompt și favorabil. Firma TRUTZI a sponsorizat Asociaţia de Părinţi a Școlii Gimnaziale Stroiești cu suma de 32.100 lei, reprezentând contravaloarea cadrului metalic pentru 110 bănci individuale destinate elevilor din gimnaziul stroieștean.

Astfel, efortul coroborativ al organizației părinților și al celorlalte instituții partenere s-a concretizat în dotarea a 7 săli de clasă cu birouri școlare noi și trainice.

Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești, echipa managerială a Școlii Gimnaziale Stroiești,  Consiliul Școlar al Elevilor Junior Stroiești, împreună cu profesorii și întreg personalul unității școlare mulțumesc pe această cale S.C. TRUTZI S.R.L. pentru investiția deosebită realizată în favoarea învățământului stroieștean și pentru interesul deosebit acordat binelui comunitar.

"Un om care lucrează cu mâinile lui este muncitor; un om care lucrează cu mâinile și cu creierul este un meșter; dar un om care lucrează cu mâinile și cu creierul și cu inima este cu adevărat artist meșteșugar." (Louis Nizer)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu