duminică, 20 martie 2016

Earth Hour 2016

De la an la an ”mișcarea” Earth Hour a cuprins tot mai mulți adepți. Ne bucurăm că în acest an ne aflăm printre cele 2 miliarde de oameni ce pledează pentru cauza ”Pământ”.
Proiectul ”Ora Pământului-19 martie 2016” , dezvoltat la nivel local de Școala Gimnazială Stroiești (cu sprijinul doamnei director Maria Ciuc) a fost sprijinit de Primăria Comunei Stroiești și Postul de Poliție al Comunei Stroiești.
Au participat 40 de elevi ai școlii, și cel mai îmbucurător lucru este că printre aceștia s-au aflat și elevi din generațiile trecute care, în prezent, studiază la diverse licee din municipiul Suceava.

Activitățile s-au desfășurat după următorul program:
1. Activități liber alese: jocuri de cunoaștere și relaționare, team-building, desene, etc.
2. Plimbarea Earth Hour pe traseul a două străzi din localitatea noastră.
3. Campania ”Stinge lumina!”

Apreciem sprijinului domnului primar Mihai Senic, care ne-a și însoțit de altfel la Plimbare, pentru spațiul Căminului Cultural Stroiești și pentru participarea în mod solidar, prin stingerea iluminatului public, în intervalul 20.30-21.30, la campania ”Stinge lumina!”. Mulțumiri doamnei învățătoare Rusu Lilioara pentru asistența acordată.
Îi mulțumim, de asemenea, domnului agent-șef de post Curelar Ciprian pentru punerea la dispoziție a unui echipaj de însoțire și a unei mașini pe durata Plimbării.
Felicit participanții la acest proiect, elevi și foști elevi ai școlii,  și mulțumesc tuturor celor care pentru o oră, o dată pe an, se gândesc la viitor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu