sâmbătă, 26 noiembrie 2022

EROUL TIN TINE - Turneu Motivațional Edi Stancu@Antena1

Vineri, 25 noiembrie 2022, în sala Căminului Cultural Stroiești s-a desfășurat spectacolul ”Eroul din tine”, parte a Turneului Motivațional ”Eroul din Tine” ce a cuprins un vast program de educație non-formală (muzică live, dans, acrobație, actorie și magie) cu Edi Stancu - vedetă Antena 1, Dana Matei - câștigătoare ”Dansez pentru tine”, BoB - artistul anului 2021, Kenny Gil - coregraf Connect`r, și Boqk - campion european de dans. 

Spectacolul a fost organizat cu implicarea conducerii Școlii Gimnazială Stroiești și cu sprijinul Primăriei Comunei Stroiești și a Consiliului Local al Comunei Stroiești

Au participat toți elevii din ciclul primar și gimnazial, alături de învățători și profesori diriginți. 

Întregul spectacol a fost construit pe scheletul motivațional al lui ”EU POT!”. Momentele diverse au inclus dialoguri cu publicul și implicarea elevilor participanți în crearea atmosferei, antrenarea acestora în repetiții colective de dans sau karaoke. Materialele folosite pe parcursul show-ului au fost de impact: măști cu pericolele tehnologiei moderne (televizorul, WI-FI-ul), un caiet magic în care s-a putut scrie cu ajutorul minții, focul și fumul transformate în flori etc.

Entuziasmul elevilor prezenți a fost maxim, iar prestația artiștilor a fost pe măsură.

Mulțumim organizatorilor pentru un moment educațional deosebit, impregnat cu stare de bine!



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu