miercuri, 4 octombrie 2023

Roadele educației...

Școala Primară "Ilie Grămadă" Zaharești a sărbătorit Ziua Educației în avans. Elevii din clasele P/II/IV simultan și I/III simultan coordonați de prof.înv.primar Ana Maria Cocriș și prof.înv.primar Brîndușa Foca au participat la activitățile extracurriculare "Roadele educației" și  "Ce este școala?"

La Școala Gimnazială Stroiești, elevii clasei I, coordonați de doamna prof. Rusu Lilioara Mariana au realizat postere cu titlul "Doamna învățătoare este specială pentru că... " în cadrul activității "EDUCAȚIA ESTE O RESPONSABILITATE A TUTUROR!"

"Aducem recunoștință, în primul rând, EDUCATORILOR, ÎNVĂȚĂTORILOR , PROFESORILOR, cu toții VALOROȘI, pentru că ei sunt cei care promovează necontenit DRAGOSTEA PENTRU ÎNȚELEPCIUNE!

EDUCAȚIA, însă, începe și se termină în FAMILIE, pentru că acolo se sădesc CEI ȘAPTE ANI DE ACASĂ, acolo se cultivă dragostea pentru învățător, respectul pentru școală și profesori. Și dacă toate acestea sunt bine clădite de MAMĂ, TATĂ, BUNICI, APROPIAȚI ÎN CARE CREDEM, cu siguranță succesul nu se va risipi în vânt, ci va răsuna bogat, ani mulți mai târziu!

Drept mulțumire pentru PRIMUL PROFESOR al fiecărui copil, dedicăm primele pagini caligrafice din caiet, cuvântului MAMA.

EDUCAȚIA ȘI UN PARTENERIAT EFICIENT CU ȘCOALA SĂ DEVINĂ PRIORITĂȚI FUNDAMENTALE PENTRU FIECARE FAMILIE!

La mulți ani, stimaţi dascăli!" a transmis cu această ocazie doamna învățătoare Rusu Lilioara Mariana.


La mulți ani, dragi elevi!

La mulți ani, stimaţi dascăli!

La mulți ani tuturor!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu