luni, 27 noiembrie 2023

Liliana Culda (1967 - 2023)

Școala Gimnazială Stroiești se alătură familiei îndoliate și regretă trecerea prematură la cele veșnice a doamnei profesor pentru învățământ primar Liliana Culda, cunoscută în comunitatea noastră ca învățătoarea Lili Tudose.

S-a născut pe 6 decembrie 1967. A fost absolventă de liceu pedagogic, licențiată în pedagogie și deținătoare a titlului de master. 

Doamna învățătoare Liliana Culda a petrecut două decenii (1990 - 2010) în școala stroieșteană. S-a dedicat, cu tact pedagogic și profesionalism, creșterii educaționale a cinci generații de elevi. 

Valurile acestei vieți au condus-o spre zona Hunedoarei, activând în ultimii ani la Liceul Tehnologic "Ovid Densușianu" din Călan. A pierdut lupta cu o boală necruțătoare în ziua de 26 noiembrie 2023, cu puțină vreme înainte de a împlini 56 de ani. Va fi depusă la Capela din satul Strei, Călan, județul Hunedoara.

Recunoștința zecilor de elevi pe care i-a format se împletește cu rugăciunea colegilor care au cunoscut-o și se îndreaptă spre celălalt capăt al țării. Regretăm această pierdere! Ne rugăm ca Dumnezeu să întărească familia greu încercată! Sufletul ei să fie așezat între florile raiului pentru că a sădit numai flori în sufletele tuturor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu