miercuri, 20 decembrie 2023

BUCURĂ SUFLETUL UNUI COPIL DE MOȘ CRĂCIUN

Poveste de Crăciun plină de emoție, de iubire, de dăruire, de solidaritate, de empatie, de lacrimi mici izvorâte din amintiri care dor sau bucură.

Oameni cu suflet drag de la ȘCOALA DE ȘOFERI AUTO RĂZVAN VLG și flota parteneră BOLT și UBER din Suceava, împreună cu domnul profesor RUȘTI FLORIN DANIEL, oameni minunați care înțeleg adevăratul sens al cuvântului "împreună" ne-au fost alături la ȘCOALA PRIMARĂ "ILIE GRĂMADĂ" ZAHAREȘTI și ne-au bucurat cu darurile lor aduse din suflet preșcolarilor si elevilor din această unitate (45 de pachete cu fructe și dulciuri).

Crăciunul ne îndeamnă să ne apropiem mai mult de semenii noștri și să dăruim, alături de colinda străbună, o îmbrățișare, o vorbă de mângâiere, un zâmbet, o bucată de pâine.

Am învățat marea lecție a OMENIEI - luăm câte puțin din bunurile noastre (bunătăți din cămară), adunăm laolaltă și dăruim ... Alături de o îmbrățișare caldă și o rugăciune...

Mulțumim AUTO RĂZVAN VLG și flota parteneră  BOLT și  UBER, precum și domnului profesor RUȘTI FLORIN DANIEL pentru dăruirea lor!

A consemnat,
Prof. înv. primar FOCA BRÎNDUȘA




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu