marți, 19 decembrie 2023

Târgul de Crăciun - Zaharești, 2023 (Activitate SNAC)

Serbarea de Crăciun de la Școala Primară "Ilie Grămadă" Zaharești și GPN Zaharești a avut și în acest an ca punct de referință "Târgul de Crăciun - De Crăciun, fii mai bun!" organizat de clasa pregătitoare/a II-a/a IV-a simultan coordonată de prof.înv.primar Cocriș Ana Maria, clasa I/a III-a simultan coordonată de prof.înv.primar Foca Brîndușa și grupa combinată coordonată de prof.înv.preșcolar Muscă Gabriela.

Târgul de Crăciun este înscris în Planul Anual de Acțiune pentru 2023-2024 în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară

De asemenea, copiii zahareșteni l-au impresionat pe Moș Crăciun cu colinde, poezii și dansuri tematice. 

"Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos sau Crăciunul ne arată iubirea smerită şi milostivă a lui Dumnezeu pentru umanitate. Fiul lui Dumnezeu Cel Veşnic devine Om pentru a dărui oamenilor viaţa veşnică. 

În această zi binecuvântată, îngerii coboară pe pământ pentru a vesti Nașterea Domnului, răspândind în jur miresme dulci, presărate cu lumină, speranță, optimism… 

Prezența lor a fost semnalată de mici bulgări zglobii, în interiorul cărora se află câte un mesaj care ne este dedicat nouă, celor de pe făgașul marilor speranțe. 

La atingerea pământului, fulgii dau naștere la colinde unice care împodobesc coronița de brad. 

Sper sa fiți alături de îngeri și să păstrați în suflet acest mesaj-dedicație. 

Și nu uitați: Iubire, Pace, Credință, Lumină și Crăciun Fericit!" 

A consemnat,

Prof.înv.primar Foca Brîndușa



































 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu