joi, 21 decembrie 2023

Primiți cu colinda?

În fiecare an auzim această chemare... Se ascunde în ea și stăruință, dar și poruncă... Există o demnitate ancestrală a colindătorilor. De aceea, nu putem să răspundem decât cu "Da! Primim! Primim!". Și îndată, voci vesele încălzesc sufletul, mintea și inima. 

Coordonați de prof.înv.primar Rusu Lilioara Mariana, prof. Burac Marinela, prof. Matei Claudiu Ionel și pr.prof.înv.primar Rusu Toader, dând dovadă de implicare și voință, elevii din gimnaziul stroieștean au participat la activitatea "Primiți cu colinda?" dedicată profesorilor de la Școala Gimnazială Stroiești și lucrătorilor din cadrul Primăriei Comunei Stroiești. Programul a inclus un recital de colinde susținut de grupul de fete, obiceiul de Anul Nou "Jocul ursului" pregătit de băieți și "Sorcova".

La ambele instituții, gazdele cele mari - doamna director prof. Ciuc Maria și domnul primar Senic Mihai au mulțumit colindătorilor și cetei de ursari, felicitându-i pentru interesul de a promova valorile culturale, tradiționale și locale ale sărbătorilor de iarnă. Lucrătorii din cadrul Primăriei Comunei Stroiești i-au răsplătit pe elevi cu colăcei și bani.

Felicitări tuturor!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu