sâmbătă, 30 octombrie 2021

AGRO-TECH, eveniment on-line marca MEET AND CODE

Vineri, 29.10.2021, în intervalul orar 14.00-16.00, Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești, în colaborare cu Școala Gimnazială Stroiești și Primăria Comunei Stroiești, a desfășurat evenimentul on-line AGRO-TECH

 Conținutul abordat în cadrul evenimentului a cuprins:

  • Care va fi agricultura viitorului?
  • Ce este Agro-tech?
  • Cum ajută Agro-tech fermierii din întreaga lume?
  • În ce fel pot fi tehnica și tehnologia aliate agriculturii?
  • Care sunt principalele IoT (Internet of Things) aplicabile și pliabile activităților agricole?

În urma prezentării teoretice, elevii au participat la activități practice: ”Hartă interactivă pentru monitorizarea aerului și a apei”, ”Afișe - Agricultura viitorului”. 

Participanții, elevi din ciclul gimnazial, aparținând Școlii Gimnaziale Stroiești, școală din mediul rural, au concluzionat că agricultura viitorului este cu adevărat o provocare. 

Entuziasmul elevilor arătat în timpul activităților teoretice desfășurate sincron, disponibilitatea acestora spre acțiuni practice desfășurate asincron, expoziția de desene, colaborarea cu profesorul de educație tehnologică și consilierul educativ al unității (doamna Ciobanu Cristina și domnul Rusu Toader ) au fost doar câteva dintre punctele tari ale evenimentului nostru. 

Mulțumim Meet and Code pentru șansa de a fi părtași educației viitorului!

Reamintim că Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Stroiești  a obținut finanțare pentru evenimentul online "AGRO-TECH" prin programul Meet and Code (https://meet-and-code.org/) susținut la nivel european de compania de software SAP.

În România, programul este coordonat pentru cel de-al 5-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente online de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu