marți, 20 decembrie 2022

Bucurii de Crăciun la Gimnaziul Școlii Stroieşti

Elevii gimnaziști ai Școlii Stroiești au oferit și primit bucurii de Crăciun cu ocazia evenimentelor organizate în săptămâna dinainte de vacanța de iarnă. 

Catedra de limbă și comunicare, reprezentată de prof. Burac Marinelaprof. Ciuc Maria, prof. Rîpan Laura Adriana și prof. Lungu Darius au coordonat un grandios spectacol "It's Christmas Time/ Decembrie în sărbătoare" la care au participat toți elevii din clasele V-VIII. 

Ca în fiecare an, doamna prof.diriginte Burac Marinela a venit cu propuneri inedite, angajându-i pe elevii din clasa a VII-a  în desfășurarea activității SECRET SANTA, care s-a bucurat de o reală apreciere în rândul participanților.

Elevii clasei a VI-a au răspuns afirmativ la solicitarea doamnei prof.diriginte Rîpan Laura Adriana de a participa și ei la provocarea SECRET SANTA. Au oferit și au primit daruri pe măsură, iar bucuria activității a fost completată de momente artistice specifice acestei sărbători.

Bucuriile acestei săptămâni nu s-au încheiat aici.  Elevii noștri au pregătit mai multe surprize cu care vă vom ține la curent. 

Felicitări tuturor!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu