vineri, 29 martie 2024

Târgul Ofertelor Educaționale 2024

 "Planifică întotdeauna înainte. Când Noe a construit arca, nu ploua."

 (Richard Cushing)

Târgul Ofertelor Educaționale (cunoscut și sub numele de "Târgul Liceelor") este un instrument ce oferă elevilor aflați la sfârșit de gimnaziu, părinților sau altor persoane interesate oportunitatea de a se documenta cu privire la opțiunile de urmare a unei instituții liceale potrivite cu aspirațiile și rezultatele personale. 

Formatul de "târg deschis", foarte apreciat de participanți și vizitatori, oferă și un mediu propice în care au loc schimburi informative rapide. Cei interesați pot vizita standurile ofertanților pentru a afla informații despre procedura de admitere, burse, programe extrașcolare etc.

În județul Suceava, Târgul Ofertelor Educaționale se află la cea de a XXIV-a ediție, sub coordonarea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava

Elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială Stroiești, însoțiți de diriginte prof. Burac Marinela și prof. Rusu Lilioara Mariana, au participat în data de 29 martie 2024 la Târgul Liceelor desfășurat în incinta Shopping City Suceava. Aici au interacționat cu reprezentanții celor mai de seamă licee din județul Suceava, s-au întâlnit cu colegi aflați în clasele liceale, au vizitat standurile expuse și s-au documentat în legătură admiterea. Aceasta se va realiza în perioada 11-12/15-22 iulie 2024, când vor fi completate opțiunile elevilor în fișele de înscriere, iar repartizarea computerizată va fi în data de 24 iulie 2024. 

Scopul activității se subscrie efortului general al Târgului: o foarte bună INFORMARE care să se constituie într-o bază pentru o PLANIFICARE eficientă, având ca finalitate o orientare și o EVOLUȚIE reală pentru o CARIERĂ de succes!

Reușite maxime tuturor!









Un comentariu: