luni, 18 noiembrie 2019

Campania ”19 zile de activism”, aproape de final

Campania ”19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor” 2019 se apropie de final. Ultimele activități au fost de impact, întrucât la sugestia coordonatorului local al campaniei, doamna prof. înv.primar Bondar Adriana, foarte mulți elevi, preșcolari și cadre didactice s-au alăturat campaniei.

Astfel doamna înv. Bondar Adriana a îndrumat elevii clasei I în realizarea unor afișe anti-violență și identificarea modalităților prin care persoanele cu dizabilități pot fi ajutate. De asemenea, expoziția de desene realizată de elevii clasei a fost desoebită, aceștia identificând o ”artă a sufletului” necesară ajutorării celorlalți.

Doamnele învățătoare Pșebilschi CorneliaHobjilă Maricela și Ostaficiuc Rozuca au desfășurat activități de informare ”STOP VIOLENȚĂ!”.

Grădinarii de la GPN Stroiești au fost implicați de către doamnele educatoare Bădeliță Ștefania RitaTifiniuc Saveta și Iurcu Gabriela în activități de sensibilizare cu titlul ”Și noi vrem să ne jucăm!” sau ”Măștile”.

Felicităm încă o dată coordonatorul local al Campaniei, doamna Bondar Adriana!
Felicităm elevii, preșcolarii și cadrele didactice!
Sperăm la 365 de zile de activism împotriva abuzurilor și violențelor!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu