joi, 7 noiembrie 2019

Creativitate și cunoaștere

Elevii Școlii Primare ”Ilie Grămadă” Zaharești, preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Zaharești și elevii clasei a II-a de la Școala Gimnazială Stroiești, coordonați de prof. Foca BrîndușaMuscă GabrielaRusu Lilioara MarianaRusu ToaderIgnat CarmenRuști  Florin și  Matei Claudiu, au participat la Parteneriatul educativ ”Creativitate și cunoaștere” desfășurat la Restaurantul McDonalds Suceava (Centru) și Muzeul de Științe ale Naturii Suceava, în data de 05 noiembrie 2019.

Ne-am bucurat de sprijinul colaboratoarei permanente a parteneriatelor noastre, doamna  Carcea Sorina, cea care a intermediat de această dată o activitate de creație deosebită,   ”Ariciul” - colaj de toamnă. Surpriza  zilei a fost Clownul Ronald. Acesta a întreținut atmosfera cu momente de magie, pantomimă,  cântec și dans, toate spre deliciul emoțional al participanților. Apetitul alimentar a fost stăvilit cu meniuri pe placul copiilor și cu băuturi sănătoase.

Muzeul de Științe ne-a așteptat cu profesionalismul unui ghid foarte bine documentat și pregătit pentru toate întrebările celor mici. Vizita a fost reconfortantă, dioramele prezentate în muzeu și animăluțele vii stârnind interesul elevilor.

Ultima parte a activității s-a desfășurat în Parcul Central, unde elevii au făcut mișcare și s-au jucat.

Mulțumim părinților pentru sprijinirea acestei activități!
Felicităm elevii pentru disciplină și organizare!
Aprecieri deosebite cadrelor didactice organizatoare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu