miercuri, 14 iunie 2023

Călătorie în Ținutul Neamțului

În 09 iunie 2023, cadrele didactice din învățământul primar de la Școala Gimnazială Stroiești au desfășurat Excursia tematică "Călătorie în Ținutul Neamțului". Activitatea a fost programată cu mai mult timp înainte și a fost susținută financiar prin intermediul comitetelor de părinți. Întrucât asemenea proiecte implică achitarea unor servicii în avans, pentru a evita pierderea sumelor plătite, chiar dacă era grevă, cadrele didactice s-au mobilizat exemplar în interesul elevilor, participând la excursie ca voluntari. 

Peste 80 de participanți din ciclul primar al școlii noastre, de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a, au transformat acest proiect într-o reușită educativă. Elevii au fost însoțiți de doamnele învățătoare Rusu Lilioara Mariana de la clasa pregătitoare, Hobjilă Maricela de la clasa I, Ostaficiuc Rozuca de la clasa a II-a, Corbu Bianca de la clasa a III-a și Bondar Adriana Elena de la clasa a IV-a.

Obiectivele vizitate au inclus: Muzeul Apelor Fălticeni, Cetatea Neamțului, Grădina Zoologică Neamț, Parcul tematic "Poveștile lui Creangă" și Mănăstirea Văratec Neamț.

Felicităm această acțiune și sperăm că micii excursioniştii și-au umplut bagajele memoriei cu amintiri de neuitat!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu