vineri, 16 iunie 2023

Ziua Cununilor

Astăzi, oriunde ai fi privit, pe ulița unui sat uitat de lume sau pe esplanada unui oraș aglomerat, ai fi văzut regi și regine, prinți și prințese, zâni și zâne ce își purtau cu mândrie coroana.

Astăzi, toți elevii României au primit bună răsplată pentru lunile lungi de învățare și pregătire temeinică, pentru apriga demonstrație a performanței, pentru rodul bogat al educației dobândite. 

Localitatea Stroiești a fost martoră a aceleiași avalanșe de recompense academice. Cu dreptate, ziua de 16 iunie 2023 își câștigă titlul binemeritat de ZIUA CUNUNILOR, pentru că însăși ziua a fost încununată cu atâtea momente emoționante pentru elevi, pentru profesori și pentru părinți.

Festivitatea de Premiere și Închidere a Anului Școlar 2022-2023 a avut loc pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale Stroiești în prezența elevilor din învățământul primar și gimnazial, cu participarea învățătorilor și profesorilor diriginți, avându-i companioni pe partenerii noștri în educație, părinții și aparținătorii copiilor.

Din partea Primăriei Comunei Stroiești și a Consiliului Local al Comunei Stroiești a participat domnul primar Senic Mihai. Ca în fiecare an, nu a lipsit de la activitatea festivă domnul inginer Dumitru G. Muntean. Moderatorul activităților a fost doamna director prof. Ciuc Maria.

Suportul logistic a fost asigurat de consilierul educativ al unității prof.înv.primar Rusu Toader.

Programul a avut patru componente principale.

În prima parte a avut loc premierea elevilor gimnaziști. Clasele a V-a A și a V-a B, a VI-a A și a VI-a B, a VII-a, a VIII-a A și a VIII-a B, coordonate de profesorii diriginți Ruști Florin Daniel, Matei Claudiu Ionel, Rîpan Laura Adriana, Ciobanu Cristina Gabriela, Burac Marinela, Huțuleac Ovidiu și Cristina Sabin s-au perindat rând pe rând și s-au bucurat de laurii victoriei. Domnul profesor Ruști Florin Daniel a evidențiat performanțele sportive ale echipei de handbal a Școlii Gimnaziale Stroiești oferind membrelor echipajului Diplome de Excelență Sportivă.

În a doua parte, domnul inginer Dumitru G. Muntean a oferit absolvenților de clasa a VIII-a cu mediile cele mai mari Premiile Speciale "Dr. Nicu cav. de Popovici":
ȘUTU IOANA MAGDALENA, Premiul Special I, în valoare de 600 de lei, cu media 9,94
PÂNZARU SERGIU ȘTEFAN, Premiul Special II, în valoare de 500 de lei, cu media 9,67
ROTARIU DENISA IOANA, Premiul Special III, în valoare de 400 de lei, cu media 9,39.

Partea a treia a evenimentului a fost însuflețită de premiile speciale oferite de Primăria Comunei Stroiești și Consiliul Local al Comunei Stroiești elevilor din gimnaziu care au obținut cele mai mari medii în acest an școlar. S-au evidențiat:
CHIRILĂ ALESIA ELENA, clasa a V-a A, media 9,88 - 500lei
SOLOVAN IUSTIN,  clasa a V-a B, media 9,75 - 500lei
POPOVICI BIANCA ANDREEA, clasa a VI-a A, media 10 - 600lei
ANDRUHOVICI CRISTIAN, clasa a VI-a B, media 9,82 - 600lei
STANCIU ANAMARIA, clasa a VI-a B, media 9,82 - 600lei
CRAINICIUC MIHAI STELIAN, clasa a VII-a, media 9,84 - 700lei
ȘUTU IOANA MAGDALENA, clasa a VIII-a A, media 9,94 - 800lei
PÂNZARU SERGIU ȘTEFAN, clasa aVIII-a B,  media 9,67 - 800lei

În ultima parte, ropotele de aplauze nu au mai contenit, deoarece a avut loc premierea elevilor din ciclul primar. Elevii din clasele pregătitoare, I, a II-a, a III-a și a IV-a au fost chemați pe podium de doamnele învățătoare Rusu Lilioara Mariana, Hobjilă Maricela, Ostaficiuc Rozuca, Corbu Bianca și Bondar Adriana Elena  pentru a revendica premiile mult așteptate.

Anul școlar 2022-2023 a fost un an foarte bun. Un proverb românesc spune că "Pomul se cunoaște după roade, iar omul după fapte". În acest context, putem afirma că "anul școlar se cunoaște după numărul coronițelor".

Felicitări tuturor!
Vacanță plăcută!

PREMIEREA ELEVILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL GIMNAZIAL

















PREMIILE SPECIALE OFERITE DE DOMNUL ING. DUMITRU G. MUNTEAN 












PREMIILE SPECIALE OFERITE DE PRIMĂRIA COMUNEI STROIEȘTI ȘI CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI STROIEȘTI 












PREMIEREA ELEVILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR 




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu