sâmbătă, 28 martie 2015

Earth Hour 2015

28 martie 2015. Ora 19.00. Stroiești, centru. Ploaie.
Am transformat  vremea mohorâtă în vreme de bucurie...

Având în vedere capriciile lunii martie, ne-am așteptat la o stare meteorologică de acest fel. Bucuria cea mai mare a fost dată de numărul de elevi adunați pentru Plimbarea Ora Pământului 2015. 35 de elevi, cadre didactice, părinți și oficialități au meditat pentru o clipă la  nevoia de limitare. A fost un exercițiu de voință, voluntar, iar mulțumirea cea mai mare este următoarea: elevii încep să își dea seama de rolul lor în mersul societății. Prin ei, părinții devin activi și responsabili, iar împreună reușim să modelăm lumea așa cum trebuie, așa cum vrem noi, într-un viitor sigur pentru fiecare.

Cu siguranță, numărul celor ce au participat la Ora pământului prin campania ”STINGE LUMINA” a fost mai mare. Le mulțumim tuturor! Acest moment este o investiție sigură pentru viitor.

Mulțumim lucrătorilor din cadrul Postului de Poliție Stroiești care ne-au însoțit pe parcursul întregii plimbări. Mulțumim domnului primar Senic Mihai care, în ciuda vremii ploioase a fost alături de elevi. Mulțumim domnului Bârtoi Vasile, reprezentant al părinților pentru implicarea în buna desfășurare a evenimentului. Mulțumim elevilor prezenți, doamnei înv. Rusu Lilioara Mariana și domnului înv. Rusu Toader, organizatorii acestui eveniment.

Felicitări tuturor!

Nu uitați: Ora Pământului nu este doar o dată pe an, ci în fiecare zi, în fiecare moment în care gândim și acționăm responsabil pentru viitor.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu