marți, 10 martie 2015

Eu, pentru școala mea




În anul 2015, pe data de 8 august se sărbătoresc 110 ani de la punerea pietrei de temelie a Corpului B - corpul în care își desfășoară activitatea elevii și profesorii de la nivelul ciclului primar și preșcolar din Școala Gimnazială Stroiești.
Nu dorim ca această dată să treacă neobservată, de aceea, în acest an, propunem să organizăm un concurs  dedicat elevilor școlii ce va avea ca finalitate crearea unei sigle (în termeni mai noi logo) pentru Școala Gimnazială Stroiești.
Sigla sau logo-ul este un element de identificare,distinct, dar care în același timp oferă sentimentul de apartenență la grup.
Conform DEX  sigla este o
 prescurtare convențională formată din litera inițială sau din grupul de litere inițiale folosite în inscripții, în manuscrise etc. pentru a evita cuvintele sau titlurile prea lungi, iar logo înseamnăsimbol, siglă formată dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca unui produs sau a unei firme. Pornind de la această premiză vom oferi condițiile de creare și realizare a acestora. Sigla declarată câștigătoare va fi folosită ca înscris oficial al școlii.
Totodată, în cadrul acestui proiect se vor identifica și propuneri pentru mascota școlii și imnul școlii. Mascota școlii va fi înnoită în fiecare an.
Sigla, mascota și imnul școlii vor deveni embleme ale învățământului stroieștean!!!

Vă invităm să participați la acest concurs! Regulamentul îl puteți consulta în josul paginii!


Regulament
Concurs
EU, PENTRU ȘCOALA MEA

         1.Concursul  EU, PENTRU ȘCOALA MEA are  trei secțiuni:
- secțiunea sigla/logo-ul școlii
- secțiunea mascota școlii
- secțiunea imnul școlii
         2. La acest concurs pot participa elevi ai Școlii Gimnaziale Stroiești și structurile arondate, dar și orice alte persoane ce sunt interesate de astfel de creații. Participarea la concurs implică în mod obligatoriu pierderea drepturilor patrimoniale asupra creației realizate și  transmiterea acestor drepturi către Școala Gimnazială Stroiești.
         3. Participanții pot realiza lucrări individuale sau comune cu alți parteneri.  Și în acest caz, prevederile menționate la punctul 2 rămân valabile.
         4. Pentru secțiunea sigla/logo-ul școlii participanții vor folosi în realizarea lucrărilor coli cartonate A4 și creioane colorate. De asemenea, participanții pot utiliza și programe PC de editare imagine.
         5. Pentru secțiunea mascota școlii, participanții pot utiliza orice tehnică doresc, orice culori sau programe de editare imagine.
         6. Pentru secțiunea imnul școlii, participanții vor prezenta produsul final în format mp3, iar versurile în format tipărit.
         7. La fiecare secțiune se va stabili doar un singur câștigător. Se vor aprecia originalitatea și ineditul lucrărilor participante. Creațiile ce nu se încadrează în tematica concursului  sau copiate nu vor fi jurizate și nu vor fi înapoiate realizatorilor lor. Lucrările declarate câștigătoare vor fi recompensate cu premii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu