miercuri, 11 martie 2015

Un nume ce unește...

În postările trecute întăream faptul că Școala Gimnazială Stroiești ”înseamnă destine ale celor ce iubesc numele școală”. Postarea de astăzi va demonstra că Școala Gimnazială Stroiești  este totodată un nume ce unește.
Conform statutului Școala Gimnazială Stroiești este instituție cu personalitate juridică în cadrul căreia funcționează următoarele structuri: Grădinița cu Program Normal Zaharești, Școala Primară ”Ilie Grămadă ” Zaharești și Grădinița cu Program Normal Stroiești.
Cadrele didactice de la aceste structuri : educ. Gabriela Iurcu, înv. Brândușa Foca și înv. Bondar Adriana , educ. Saveta Tifiniuc, educ. Viorica Năsăudean și educ. Rita Bădeliță dezvoltă în mod constant imaginea de ansamblu a școlii și a structurilor din care fac parte. Activitățile desfășurate, cele școlare și cele extrașcolare, parteneriatele, participările la concursuri și desigur frumoasele serbări școlare sunt principalele puncte forte. Chiar dacă distanța dintre școala de centru și structurile din satul Zaharești este apreciabilă, există susținere permanentă din partea echipei manageriale școlare și a autorităților publice locale. Clădirile școlare din Zaharești sunt renovate, se lucrează la schimbarea tuturor geamurilor, acoperișul este schimbat, lemnele pentru iarnă sunt contractate. Grădinița cu Program Normal Stroiești așteaptă ca în termen destul de scurt să își schimbe locația în spațiul extins (aflat încă în construcție) de lângă corpul B.
O dovadă că întreg ansamblul este într-o mișcare continuă, funcțională sunt pozele pe care le vom atașa acestei postări.
Felicitări tuturor cadrelor didactice din structurile arondate Școlii Gimnaziale Stroiești!
Felicitări echipei manageriale și autorităților locale!

Din activitățile desfășurate la GPN Stroiești


















Din activitățile desfășurate la Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești și GPN Zaharești









































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu