sâmbătă, 14 martie 2015

Sesiune de formare Comunicare și Relații publice

Un articol complet despre activitatea desfășurată puteți găsi


CȘE-ul Școlii Gimnaziale Stroiești, reprezentat de Magda Mărgineanu-președinte, Adrian Barbaroș-secretar și Toader Rusu-consilier educativ, a participat la Sesiunea de formare Comunicare și Relații publice desfășurată la Colegiul Național Alexandru cel Bun din Gura Humorului. Au luat parte la activitate membri ai consiliilor școlare din județ și reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor Suceava. Sesiunea a fost condusă de prof. Florin George Popovici de la Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți.
În cadrul sesiunii participanții au identificat un decalog al comunicării eficiente concretizat în reguli de susținere a unui discurs public. Am putut cunoaște oameni noi, ne-am jucat în mod eficient, am lucrat în echipă, am descoperit oportunități pe care să le folosim în beneficiul școlii noastre.
Mulțumim colegilor din CJE Suceava (lui Tudor Găitan pentru invitație) , mentorului activității-dl. profesor Florin Popovici, gazdelor de la Colegiul Alexandru cel Bun pentru frumoasa organizare și arătăm disponibilitatea de a participa la activități asemănătoare pe viitor.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu