luni, 28 iunie 2021

”Dăruiește bicicleta care ți-a rămas mică” - acțiune anuală Salvați Copiii Suceava

Am ajuns și la etapa în care bicicletele donate de voi ajung la copii.

Nu sunt cuvinte suficiente pentru a putea reda emoțiile și bucuria copiilor care de astăzi au în bicicleta primită în dar o nouă parteneră de joacă. Și nu avem nici destule mulțumiri pentru a le oferi celor care au avut încredere în noi că bicicletele dăruite vor ajunge acolo unde ar trebui cel mai mult să ajungă.

De dimineață, am ajuns la Școala din Stroiești unde deja erau adunați o parte dintre copii.

Pe măsură ce am scos din microbuz bicicletele, ochișorii lor au început să se mărească de curiozitate și emoție.

Mai întâi timizi, dar treptat din ce în ce mai veseli și chiar gălăgioși, copii ne-au făcut să înțelegem că ceea ce am făcut cu toții împreună, donatori, voluntari, persoane de contact și specialiști, a fost o treabă foarte bună.

Bucurie pură!
Tot astăzi am dăruit și bicicleta cu numărul 100.

Suntem la a VI-a campanie ”Dăruiește bicicleta care ți-a rămas mică” și totalul bicicletelor dăruite copiilor a ajuns la 112.
Proaspăt intrată în clasa a VIII-a, Alexandra are a doua medie pe clasă și visează ca de la anul să meargă la un liceu bun din Suceava.

Desigur, va avea de făcut naveta, dar este obișnuită cu distanțele lungi, pentru că de la ea de acasă și până la școală sunt mai bine de 5 km pe care-i parcurge în fiecare zi cu drag. Acum, că a primit o bicicletă atât de bună, toate i se vor părea mai aproape.

Cu o inimă bună, puțin suflet, puțină dragoste și multă dăruire, am reușit să-i facem pe copii să înceapă colecția unui lung șir de amintiri frumoase.

Le mulțumim sponsorilor, ASSIST Software care au donat 11 biciclete noi și 4 dăruite dintre bicicletele care au rămas mici, Suceava pe bicicletă pentru cele două biciclete cu tot cu căști de protecție și tuturor celor care au dăruit bicicletele care au rămas mici, pentru că ne-au oferit posibilitatea de a fi parte din această poveste.

Mulțumim Televiziunea Intermedia pentru susținerea și promovarea campaniilor noastre.
Nu trebuie să dăruim foarte multe pentru a fi buni și adesea avem nevoie să facem ceva, foarte puțin, pentru a fi fericiți.

*** Articol preluat integral de AICI






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu