luni, 28 iunie 2021

Repere festive ale încheierii anului școlar 2020-2021

Încheiem un an școlar plin de provocări pandemice, educaționale și emoționale...

Un an școlar, care ne-a lipsit de binecunoscutul și mult apreciatul program ”Școala Altfel”, dar ne-a îmbogățit cu un nou proiect educațional național ”Școala după școală”.

Un an școlar ce ne-a adus din nou în clase, dar nu ne-a ușurat de purtarea măștii și de alte măsuri pandemice.

Un an școlar ce ne-a restartat din punct de vedere afectiv și ne-a apropiat, în ciuda separării, mai mult și mai fructuos în triunghiul bazal al paideuticii. 

Programarea activităților dedicate sfârșitului de an școlar a fost ultimul element creator și deosebit de antrenant pentru imaginația cadrelor didactice, acestea având obligația de a respecta norme sanitare, dar și misiunea morală de a organiza un eveniment care să corespundă preferințelor preșcolarilor, elevilor și părinților.

Astfel, sălile de clasă au devenit podiumuri de premiere. Terenurile de sport au devenit arene ale laureaților. Sălile de festivități ale căminelor culturale s-au transformat în veritabile ”Aule Magna” din care a răsunat ultimul strigăt de catalog. Unii dintre colegii profesori au preferat muntele, pădurile sau poienile, iar acolo, printre triluri de păsări și șuierat de vânt, emoțiile absolvirii au fost absolute. 

Felicitări fiecărui profesor în parte pentru modul inedit în care s-a exprimat cu ocazia sfârșitului de an școlar!

Mulțumim părinților pentru înțelegerea acordată și ajutorul oferit în respectarea normelor sanitare!

Aprecieri sincere tuturor absolvenților, mici sau mari!

Vacanță plăcută!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu